De meest uitgebreide en uitgebreide introductie tot online marketing die u overal vindt.

1. Wees laser gericht op uw klanten

Uw klanten, prospects en partners zijn de levensader van uw bedrijf. U moet uw marketing strategie om hen heen bouwen. Stap 1 van marketing is begrijpen wat uw klanten willen, wat een uitdaging kan zijn als u met zo’n divers publiek te maken hebt. 

2. bouw uw marketing Framework

Middelmatige marketeers denken in termen van campagnes. Grote marketeers denken in termen van groei kaders. Leer hoe u uw marketing strategie positioneren in een duurzame ROI-positieve omzet-engine voor uw merk. Voorbij zijn de dagen van ondiepe branding. Gebruik metrische gegevens om een solide inkomstenstroom te bouwen.

3. ontwikkel het verhaal van je merk

Wanneer mensen geld uitgeven, denken ze met hun rationele en emotionele hersenen. De meest effectieve marketing kaders zijn aantrekkelijk voor beide. Storytelling is een van de krachtigste tools die uw bedrijf kan hanteren om klant connecties te bouwen. Deze gids begeleidt je door de mechanica van het cultiveren van het verhaal van je bedrijf.

4. Ga naar uw site: fundamenten van Traffic acquisitie

Je kunt de meest verbazingwekkende Web storefront, blog, of product in de wereld hebben, maar als je de populariteit niet krijgt, dan zal de groeistrategie van uw bedrijf plat vallen. 

5. krijg het sanitair rechts: fundamenten van conversie optimalisatie

Verkeers overname is slechts de helft van de marketing vergelijking. U moet de tijd investeren in het opbouwen van een strategie voor het stimuleren van de verkoop. Conversie optimalisatie is in de praktijk van (1) het converteren van First-time bezoekers naar klanten en (2) het converteren van First-time klanten naar terugkerende kopers.

6. bouw Doelgroep Verbindingen met content marketing

Content marketing is meer dan alleen bloggen. Wanneer correct uitgevoerd: inhoud met inbegrip van artikelen, gidsen (zoals deze), webinars en Video’s kunnen krachtige groei drivers voor uw bedrijf zijn. Focus op het opbouwen van vertrouwen en het produceren van verbazingwekkende kwaliteit. En bovenal, zorg ervoor dat u de juiste metrische gegevens vastlegt. Inhoud maken om ROI te genereren. Meet de juiste resultaten. 

Voor meer informatie kunt u contact zoeken met online marketing bureaus zoals https://www.think-online.nl/.