Op het internet kunt u miljoenen websites vinden en elke website heeft hetzelfde doel: zo veel mogelijk bezoekers krijgen. Maar in werkelijkheid is het verkrijgen van websitebezoekers veel moeilijker. Dit heeft te maken met veel factoren, waaronder vindbaarheid. Maar hoe krijg je dan meer bezoekers? In dit artikel vindt u hier meer over (Bron: www.reputatiefabriek.nl).

Via google

De meest populaire manier om iets op te zoeken is om dit via google te doen. Daarom is het belangrijk voor websites om goed vindbaar te zijn op google en in het systeem van google. Zo krijgt een website meer bezoekers. Het is lastig om tussen de hoogste zoekresultaten te komen van google, dit komt door de vele concurrentie online. Een goede manier om ervoor te zorgen dat een website hoog in de zoekresultaten komt is door aan zoekmachine optimalisatie te doen, ofwel SEO. SEO behoort tot de branche online marketing en wordt vaak gebruikt om een bedrijf te helpen met de online vindbaarheid. Hiervoor wordt eerst een SEO Quickscan gedaan om te kijken hoe het ervoor staat. Het is een goede methode van online marketing door middel van het verspreiden van links van de desbetreffende website.

Via website promotie

Is online marketing toch niet de manier voor uw bedrijf dan kunt u overwegen om betere naamsbekendheid te creëren door middel van promotie. Het promoten van een website kan op verschillende manieren. Een van de meest populaire manieren is door middel van social media. Via social media is het mogelijk om advertenties te publiceren, een account te maken voor uw website of door influencers die voor u uw bedrijf promoten. Het blijkt in de praktijk goed te werken om via social media uw bedrijf te promoten. Maar let wel op dat u voor influencers geld moet betalen, hoe meer volgers de influencer heeft hoe meer het gaat kosten. Let daarom wel op dat u hiervoor een budget heeft.